Over ons

Denken groots

Wij kijken verder dan het product of de oplossing voor vandaag, wij hebben een goede lange termijn visie en zijn daarom ook altijd innovatief bezig. Wij verduurzamen onze productie middelen en capaciteit. Wij produceren met milieu minder belastende grondstoffen en houden rekening met een inzetbaarheid van producten van 1 cm² tot vele honderden m².

Maar ook met de productie van duurzame producten vervaardigd uit gerecyclede grondstoffen. Van je logo op een pen tot een compleet nieuwe huisstijl, Blue Signs ontwerpt het. We zorgen dat je boodschap binnenkomt als Max Verstappen in de pits én wordt onthouden als Oranje op het EK van ’88.

Leveren van kwaliteit

Wij selecteren onze productiemethoden en materialen zorgvuldig. Wij maken gebruik van latex water gedragen inkten voor het printen op allerlei diverse zelfklevende media. We kiezen voor A-merken zelfklevende foliën en bieden daarnaast lichtreclame producten aan die door kwalitatief hoogwaardige recyclebare componenten worden aangestuurd. Wij besteden veel aandacht aan de productie van onze opdrachten en kunnen daarmee een vertrouwde kwaliteit leveren. Blue Signs produceert zelf of schakelt de beste partners in. Alleen zo weten we zeker dat het perfect is. We werken met de mooiste, grootste en modernste printers en machines om alles op alles te zetten.

Werken duurzaam

Met het Greensigned label leveren wij een mooi pallet aan producten die een zo gering mogelijke milieufootprint hebben. Dit zijn veelal gerecyclede plaatmaterialen of pvc vrije folie producten. Wij laten de klant bewust de vrije keuze om in te zetten op duurzaamheid, maar dan wel met een product van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Best een uitdaging, maar het kan zeker. Door middel van het aanpassen van het productieproces en het in zetten van milieu minder belastende materialen.

Wij bieden deze producten dan ook aan onder het label: Greensigned

Als u voor Greensigned kiest weet u dat uw reclame-uiting gemaakt is uit gerecyclede plaatmaterialen of pvc vrije folies, maar daarnaast natuurlijk ook duurzaam karton.

En waarom zou je als bedrijf niet de keuze maken, wanneer de mogelijkheden er zijn, om je milieu footprint zo gering mogelijk te maken.

De energie die tijdens het productieproces nodig is halen wij uit bijna 120 zonnepanelen en we bekijken alles kritisch onder LED daglicht. Mooi helder licht, maar weinig energie gebruikend. Het mooie resultaat van de prints maken we met de nieuwste generatie HP latex printers, met inkten op waterbasis en een Ecolabel.

Kies je voor Greensigned, dan kies je voor een schonere, maar kleurrijke toekomst.

Webshop

Wij hebben een webshop, waarmee wij onze klanten het eenvoudig maken om 24 uur per dag toegang te hebben tot een groot scala aan reclame- en promotionele producten. Deze webshop wordt met grote regelmaat geüpdatet en voorzien van steeds nieuwe producten.

Van vlaggen tot vlaggenmasten, van bewegwijzering systemen tot reclamezuilen, maar ook allerlei personaliseerbare producten ter ondersteuning van je marketing campagnes, wij presenteren ze hier.

Bedrijven zichtbaar maken

Blue Signs geeft bedrijven en merken zichtbaarheid. We ontwerpen, produceren en monteren signingproducten voor binnen en buiten en daarbij zetten we alles op alles. Van piepklein tot loeigroot. Van slogan op je Smart tot zeefdruk op je zeiljacht.

We voeren huisstijlen door in de interne en externe belettering van bedrijven, bestickeren complete wagenparken en wijzen de weg met bewegwijzering in alle soorten en maten. Ook maken we promotiemateriaal en de aankleding van beursstands.

Blue Signs heeft jarenlange ervaring op het gebied van branding, signing en interieurprojecten. Maar dat betekent niet dat we op de cruisecontrol rijden. Wij sturen zelf elk project naar een perfect einde en jij krijgt je eigen chauffeur: een persoonlijke contactpersoon en sparringpartner, die alles op alles zet voor jou. Wat, waar en wanneer dan ook.

Wil je meer weten of ons met eigen ogen zien? Wandel binnen op de Corantijn 23 in Zwaag of stuur een bericht naar mail@bluesigns.nl.