Onze werkwijze

Van je logo op een pen tot een compleet nieuwe huisstijl, Blue Signs ontwerpt het. We zorgen dat je boodschap binnenkomt als Max Verstappen in de pits én wordt onthouden als Oranje op het EK van ’88.

Blue Signs produceert zelf of schakelt de beste partners in. Alleen zo weten we zeker dat het perfect is. We werken met de mooiste, grootste en modernste printers en machines om alles op alles te zetten.

We plaatsen wat we maken. We knippen, plakken en monteren snel, strak en stevig. Dat doen we landelijk met ons eigen flexibele montageteam. Bij Blue Signs weet je dat het goed en vast zit.

We plegen preventief onderhoud, zorgen voor de schoonmaak en verhelpen natuurlijk storingen. Ook kunnen we je lichtreclame eenvoudig reviseren of ombouwen naar een andere lichtbron. Met een op maat gemaakt onderhoudsabonnement nemen wij je het beheer en onderhoud graag uit handen.

Blue Signs denkt groots, dus ook aan de wereld om zich heen. We zetten het sein op groen door op een minder milieubelastende manier te werken: onze HP latexprinters en inkten op waterbasis maken indruk door hun mooie afdruk én de milieuvriendelijke manier van printen. HP Latex Inkten zijn niet ontvlambaar, niet brandbaar en nikkelvrij. Onze UL ECOLOGO®-gecertificeerde HP Latex-inktafdrukken voldoen aan een reeks strenge gezondheidscriteria. De printer zelf is meer dan 85 procent recyclebaar.

Eerst even kletsen of meer weten?

Vinden we leuk. Mogen we je nummer?
Dan bellen we terug. Beloofd.

Bel mij terug

Scherpe offerte nodig?

Geen probleem. Bel, mail
of druk op de knop.

De knop

Toe aan ontzorging?

Wij regelen het.
Wat dan? Echt alles. Hoe dan?

Kijk maar