Bewegwijzering blog

Bewegwijzering, hoe werkt dat eigenlijk?

“Weten jullie waar vergaderzaal 23a zich bevindt?”

In een groot pand of locatie is bewegwijzering een essentieel element. Mensen zullen zich meer op hun gemak voelen, doordat ze aanwijzingen krijgen, over waar hun bestemming zich bevindt. Met onze bewegwijzering zorgen wij ervoor dat de bezoekers van jouw locatie zich voelen alsof ze door Google Maps begeleid worden. Of het nu gaat om een kantoor, vakantiepark, hotel of pretpark. Wij zetten alles op alles voor het gewenste resultaat. In deze blog laten we jou precies zien hoe het proces van bewegwijzering in zijn werk gaat.

Gesprek met Blue Signs

Wanneer jouw pand of locatie zo groot is dat de bezoekers of het personeel door de bomen het bos niet meer zien, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Met onze manier van projectmanagement nemen wij alles uit handen voor jou, zodat jij verder kunt met de dagelijkse activiteiten. Tijdens een gesprek bespreken we de wens wat betreft bewegwijzering. Heb je zelf al ideeën of wil je dat een van onze specialisten je daarmee helpt? Nadat we een schets hebben van wat jij belangrijk vindt, maakt een van onze vakmensen een afspraak om bij jou op locatie te komen.

Afspraak op locatie

Een van onze vakmensen komt vandaag langs om met jou te brainstormen over de manier, waarop de bewegwijzering het beste tot zijn recht komt. De locatie wordt nogmaals goed onder de loep genomen. Wij hebben oog voor detail en zullen al jouw wensen aan bod laten komen. Ook hebben wij het met jou over het doel van de bewegwijzering. Moet deze voor gasten, klanten of personeel geïmplementeerd worden? Ook de het soort materiaal willen wij graag met jou bespreken. Er zijn namelijk een gigantische hoeveelheid soorten en maten. Van luminiscerende plattegronden die oplichten in het donker tot 3D kunststof letters of pictogrammen. Heb je ook rekening gehouden dat het in sommige openbare locaties van belang is dat ook blinden en slechtzienden uit de voeten moeten kunnen met bewegwijzering? Al deze toffe manieren van bewegwijzering willen we graan bespreken met jou. Ten slotte is het belangrijkste om effectief je weg te kunnen vinden op locatie. Wij zetten alles op alles om jou wens te vervullen op dit gebied.

Het juiste ontwerp

Nadat we hebben besproken, waar de voorkeuren naar uit gaan, gaan we over op het maken van een ontwerp. Wij ontwerpen, produceren en monteren alles van A tot Z zelf. Dit doen we om de beste kwaliteit te garanderen. Wij leveren een compleet ontwerp met overzicht, zodat jij in een oogopslag kunt zien wat het totaalplaatje gaat worden. Makkelijk toch? Wij meten in en documenteren alle oppervlakken op die van belang zijn. Daarnaast blijven wij met een kritische blik kijken naar de mogelijkheden om jouw signing te perfectioneren. Na de ontwerpfase en afspraak ontvang je een vrijblijvende offerte. Wanneer je akkoord bent met deze offerte, wordt het productieproces in gang gezet volgens het gecreëerde voorstel en de bijbehorende materiaal specificaties. Geweldig dat wij jou mogen helpen met de navigatie van jouw locatie!

Implementatie signing

Alles wat betreft de productie wordt voorbereid bij Blue Signs. Van printen tot snijden en in het in elkaar zetten van het eindproduct. Wij pakken alles veilig per item in en komen naar jou toe. Bij aankomst maken wij alle oppervlakken die benodigd zijn schoon. Daarna gaan wij met een speciaal montageplan aan de slag om jouw locatie om te vormen tot perfect navigeerbaar geheel. Hiervoor gebruiken wij moderne montagetools. Wij zullen met flexibele inzet aan het werk te gaan, om jouw bezoekers snel van A naar Beter te laten navigeren. Tevreden? Dat begrijpen wij! Wil je toch nog een uitbreiding? Géén enkel probleem, dan gaan wij dat op zo kort mogelijke termijn realiseren.

Beheer en support

Nadat wij voor jouw bewegwijzering hebben gezorgd, staan wij altijd voor je klaar. We zorgen voor de steun en support waar nodig. Vragen? Geef een belletje of kom langs! Een lekkere koffie of thee staat altijd klaar.