Tankstations blog

Tankstation signing, hoe werkt dat eigenlijk?

Is jouw tankstation toe aan een volledige make over? Géén probeem! Daar zijn wij bedreven professionals in. We decoreren alles. Van de luifel- en gevelplaten, interieurs, digital signs, tot de logistieke voertuigen. Voor ons is niets te gek. In dit artikel lees je meer over dit proces, zodat jij geen onbeantwoorde vragen meer hebt.

Gesprek met Blue Signs

Wil jij jouw tankstation de ultieme boost geven die het nodig heeft? Schroom dan niet en neem telefonisch contact met ons op. Van een volledige wrap tot digitale zuilen of wandvisual in de shop. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw interesses en wensen. Heb je nog geen idee, maar wil je wel een gave uitstraling creëren? Dan ontwerpen wij jouw uitingen. We gaan samen met jou een schets maken van de te implementeren signing. Wij nemen alles uit handen en kunnen zelfs een geheel logistiek signingplan voor meerdere stations leveren. Na dit gesprek hebben we een goede schets van de te implementeren signing. Een specialist maakt een afspraak om bij jou op locatie te komen.

Afspraak op locatie

Op afspraak komt er een specialist langs om jouw locatie te bekijken. We meten op en documenteren de desbetreffende oppervlakken. Of het nu gaat om een complete luifel met ledverlichting of de gehele shop. Er zijn gigantisch veel gave mogelijkheden die wij samen met jou gaan doornemen. Ook bespreken wij graag de mogelijkheden van digitale signing met onze eigen unieke software, die meer mogelijkheden biedt dan anderen. Wij zetten alles op alles om het jou gemakkelijk te maken. Speciaal voor jou kunnen wij bijvoorbeeld een exclusieve bestelportal creëren. Zodat wanneer jij een artikel nodig hebt, er een overzicht voor je klaar staat van de voor jou relevante artikelen. Dit kan exclusief- of inclusief montage. De keuze blijft altijd aan jou! Wanneer we een concreet plan hebben samengesteld, wordt er overgegaan op de ontwerpfase.

Het juiste ontwerp

Na de voorkeuren besproken te hebben gaan we over op het maken van een ontwerp voor jouw signing. Wij ontwerpen, produceren en monteren alles van A tot Z zelf. Dit doen we om de beste kwaliteit te garanderen. Je krijgt van ons een totaaloverzicht van de complete aanpak van je station. Handig toch? Na de ontwerpfase en afspraak ontvang je een correcte offerte. Wanneer je akkoord bent met de offerte wordt alles geproduceerd volgens het gecreëerde voorstel. Leuk dat je voor ons gekozen hebt! Ook bespreken we hoe we de signing gaan monteren. Wil je dat er tegelijk op alle pompeilanden gemonteerd wordt of wil je dat er op alle pompeilanden apart gemonteerd wordt. We gaan hier met jou over brainstormen, aangezien de locatie open zou kunnen blijven voor klanten.

Implementeren signing 

Een gecertificeerd team van specialisten komt vandaag langs om de signing te monteren. Er wordt altijd veilig en effectief gewerkt waardoor jouw station soms niet volledig afgesloten hoeft te worden. Ook is er een mogelijkheid tot het afsluiten van een bepaald tijdsbestek. De montage kan dan uiteraard sneller, maar de keuze blijft altijd aan jou.

Beheer en support

Nadat wij voor jouw complete signing gezorgd hebben, staan wij altijd voor je klaar. We zorgen voor de steun en support waar nodig. Vragen? Geef een belletje of kom langs! Een lekkere koffie of thee staat altijd klaar.