Implementatie huisstijl blog

 

Huisstijl implementatie, hoe werkt dat eigenlijk?

Het doorvoeren van jouw huisstijl door het hele bedrijf vergt tijd en soms wat moeite.

Wij kunnen deze taak volledig voor jou uit handen nemen, zodat jij door kan met de reguliere bedrijfsactiviteiten. Met ons totaalpakket van projectmanagement creëren we een plan dat jouw merkidentiteit perfect tot uiting laat komen. In deze blog gaan wij ervoor zorgen dat jij geen onbeantwoorde vragen meer hebt over huisstijl implementaties.

Gesprek met Blue Signs

Wanneer jij een huisstijl hebt, snappen wij dat je deze graag wilt doorvoeren in al je communicaties. Zowel interne- als externe communicaties zijn hierbij belangrijk. Tijdens een telefonisch overleg leggen wij aan de hand van een checklist vast, wat voor jou de meest belangrijke punten zijn op gebied van huisstijl implementatie. Wij kijken naar jouw bestaande huisstijl en op welke manier je deze verder wilt vormgeven. Wij blijven kritisch kijken naar jouw ideeën en geven onze expertise de ruimte, om jou de beste tips te geven. Of het nu gaat om 3D belettering binnen- of buiten een pand of je vergaderzaal omringen met je bedrijfslogo van glasfolie. Moet je huisstijl worden doorgevoerd op promotionele artikelen, een beurs of presentatie, op het wagenpark, of op narrowcast systemen, voor ons is niets te gek. Nu we een idee hebben van de gewenste huisstijl implementatie, maakt een van onze specialisten een afspraak om bij jou op locatie te komen.

Afspraak op locatie

Onze specialist komt op de geplande afspraak langs om verder te brainstormen over de gewenste implementaties. Tijdens deze afspraak kijken we samen kritisch naar de juiste manier om effectieve branding te creëren voor jouw merk of bedrijf. Daarnaast bestuderen we de eventueel bestaande huisstijl nogmaals goed. Hierdoor kunnen het beste resultaat naar boven halen. Indien van toepassing worden voertuigen en in- of externe oppervlakken bekeken en opgemeten. Ten slotte is het doel van de huisstijl implementatie niet geheel onbelangrijk. Wil je meer opvallen? Of moet het juist subtiel? Wij gaan hierin meedenken voor jou.

Het juiste ontwerp

Nadat we hebben besproken, waar de voorkeuren naar uit gaan, gaan we over op het maken van een ontwerp. Wij ontwerpen, produceren en monteren alles van A tot Z zelf. Dit doen we om de beste kwaliteit te garanderen. Wij leveren een compleet ontwerp met overzicht, zodat jij in een oogopslag kunt zien wat het totaalplaatje gaat worden. Makkelijk toch? Wij meten in en documenteren alle oppervlakken op die van belang zijn. Daarnaast blijven wij met een kritische blik kijken naar de mogelijkheden om jouw huisstijl implementatie te perfectioneren. Na de ontwerpfase en afspraak ontvang je een vrijblijvende offerte. Wanneer je akkoord bent met deze offerte, wordt het productieproces in gang gezet volgens het gecreëerde voorstel en de bijbehorende materiaal specificaties. Gaaf dat je voor ons gekozen hebt! Wij gaan voor jou alles op alles zetten, om jouw huisstijl voor jou te laten werken.

Implementeren huisstijl

Alles wat betreft de productie wordt voorbereid bij Blue Signs. Van printen tot snijden en in het in elkaar zetten van het eindproduct. Wij verpakken alles veilig per item en komen naar jou toe. Bij aankomst maken wij alle oppervlakken die benodigd zijn grondig schoon en gaan wij aan de slag om jouw huisstijl te implementeren tot een duidelijk en overtuigend communicerend geheel. We zetten alles op alles, om flexibel en snel te werk te gaan voor jou.

Beheer en support

Nadat wij voor de implementatie en de montage van jouw huisstijl hebben gezorgd, staan wij altijd voor je klaar. We zorgen voor de steun en support waar nodig. Vragen? Geef een belletje of kom langs! Een lekkere koffie of thee staat altijd klaar.