Voertuigbelettering blog

Voertuigbelettering, hoe werkt dat eigenlijk?

Als je jouw bedrijfsauto of privéauto wilt laten beletteren, worden er veel opties aangeboden. Speciaal voor jou gaan wij aan de slag om letterlijk en figuurlijk het juiste plaatje te schetsen. Hiervoor zetten wij alles op alles. Nu kun jij je afvragen: hoe gaat dat nou in zijn werk bij Blue Signs? Dit gaan wij jou in deze blog haarfijn uitleggen, zodat je geen onbeantwoorde vragen meer hebt.

Afspraak met Blue Signs

Nadat we bij het eerste contact samen hebben besproken wat jouw wensen zijn is de keuze aan jou. Bij ons word je volledig in de watten gelegd. Nadat we hebben besproken wat jouw wensen zijn is de keuze aan jou. Wil je dat we bij jou langskomen? Géén enkel probleem. Wil je bij ons op kantoor langskomen? Heel leuk!

Ten eerste gaan we samen met jou het voertuig bekijken en brainstormen hoe jouw belettering het beste tot zijn recht zou kunnen komen. Uiteraard is de basis kleur een belangrijk element. Deze kiezen we uit op basis van jouw input en onze professionele kennis. Ook maken we gebruik van tools zoals een kleurenwaaier. Is er een andere wens wat betreft kleur? Dan gaan we over op een kleur op maat. Wij stoppen niet, voordat er een perfect ontwerp voor jou gecreëerd is. Na deze afspraak ontvang je een vrijblijvende offerte toegestuurd. Wanneer je akkoord bent met de offerte wordt het geproduceerd volgens het gecreëerde voorstel. Tof! Wij gaan voor jou alles op alles zetten.

De perfecte materialen

Wij starten de productie en snijden uit premium folies met 7 – 10 jaar kleurgarantie. De folie die wij gebruiken is van A-merk kwaliteit Avery of 3M en gaat daardoor lang mee. Bij het printen van de folies gebruiken wij de grootste en meest moderne printers, namelijk: de HP-latexprinters. De inkten die deze printers gebruiken hebben een greenguard Eco-label en nikkelvrij. Ook is de printer meer dan 85% recyclebaar. Op deze en vele andere manieren dragen wij ons steentje bij aan het milieu. De folie die wij gebruiken is van A-merk kwaliteit en gaat daardoor lang mee. Je kunt kiezen voor standaardkleuren of voor hoogwaardig geprinte kleuren. Zo hebben wij op elke aanvraag het juiste antwoord voor jou.

Beletteren van jouw voertuig

De belettering van jouw voertuig wordt met de grootste zorg gedaan. Met een eigen team van flexibele monteurs gaan we aan de slag om jouw voertuig om te toveren tot een spectaculaire verschijning. Als de auto hier aankomt wordt deze grondig schoongemaakt met speciale middelen. Alle belettering wordt op maat geproduceerd, zodat de belettering op de mooiste manier verwerkt kan worden. Als het nodig en mogelijk is, kunnen onze vakmensen een deel van het voertuig demonteren om de belettering op de gewenste manier te verwerken. Nu denk jij natuurlijk: wanneer kan ik weer shinen in mijn beletterde voertuig? Hier geven we je op kantoor duidelijkheid over, aangezien het kan verschillen per aanvraag. Wij zullen altijd snel en flexibel te werk gaan voor je. Bij het eindresultaat van de belettering krijg je een wasvoorschrift. Dit wasvoorschrift geeft duidelijkheid over hoe de folie het langst mooi blijft, zodat jouw voertuig er altijd spic en span bij staat.

Beheer en support

Nadat wij voor jouw voertuig gezorgd hebben, staan wij altijd voor je klaar. We zorgen voor de steun en support waar nodig. Vragen? Geef een belletje of kom langs! De koffie staat altijd klaar. Een lekkere koffie of thee staat altijd klaar.