Exterieursigning blog

Exterieursigning, hoe werkt dat eigenlijk?

Exterieursiging is onmisbaar op het gebied van offline bedrijfspromotie. Het is een stukje van je bedrijf, maar ook een stuk die aansluit op de marketing van je bedrijf. Wat wil jij uitstralen naar jouw omgeving? Niet geheel onbelangrijk vinden wij. In deze blog laten we jou zien hoe het proces van exterieursiging in zijn werk gaat.

Gesprek met Blue Signs 

Wanneer je zelf aan het malen bent over de uitingen of reclame van jouw bedrijf, is een professionele sparringpartner niet vervelend. Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij zetten namelijk alles op alles om jouw droom uit te laten komen, wat betreft exterieursigning. Nadat we via het telefoongesprek een globaal beeld hebben gekregen van de gewenste signing, maakt een van onze vakmensen een afspraak om bij jou op locatie te komen. Hier gaan we samen verder met het perfectioneren van jouw ideeën.

Afspraak op locatie

Bij jou op locatie aangekomen, gaan we samen de gewenste de signing dermate verfijnen dat je wellicht achterover van je stoel valt van verbazing over alle mogelijkheden. Onze specialist kijkt  naar jouw wensen en wat de mogelijkheden zijn op locatie. Daarbij gaat onze specialist het uiterste uit dat idee halen door middel van een leuke brainstorm sessie. Signing in de tuin, langs de weg aan het pand of gewoon op kantoor? Alles is mogelijk! Zo kunnen wij voor iedere wens de juiste uitkomst bieden. Op locatie meten onze vakmensen het e.e.a. op, beoordelen de ondergronden en brengen alles in kaart, zodat we alles netjes op maat kunnen maken en begroten. Wij hebben oog voor detail. Zo kunnen wij jou vertellen waar, welke materialen het beste tot zijn recht zullen komen. Daarnaast zijn jouw commerciële en/of marketing gerichte doelen ook belangrijk om te bespreken. Wil je meer opvallen? Of moet het juist subtiel? Wij gaan hierin meedenken voor jou. Wij werken uitsluitend met A-merk kwaliteit materialen, zodat het zo lang mogelijk mee gaat voor jou en ons milieu.

Het juiste ontwerp

Nadat we hebben besproken waar de voorkeuren naar uit gaan, gaan we over op het maken van een ontwerp. Wij ontwerpen, produceren en monteren alles van A tot Z zelf. Dit doen we om de beste kwaliteit te garanderen. Wij meten in en documenteren alle oppervlakken op die van belang zijn. Daarnaast blijven wij met een kritische blik kijken naar de mogelijkheden om jouw signing te perfectioneren. Na de ontwerpfase en afspraak ontvang je een vrijblijvende offerte. Wanneer je akkoord bent met de offerte wordt het geproduceerd volgens het gecreëerde voorstel. Leuk dat je voor ons gekozen hebt! Wij gaan voor jou alles op alles zetten.

Implementatie signing

Alles wat betreft de productie wordt voorbereid bij Blue Signs. Wij komen naar jou en zorgen dat de desbetreffende signing door een van onze professionele vakmensen geplaatst wordt. Wij beschikken over alle tools hiervoor, zodat jij alles lekker uit handen kunt geven. Wij zetten alles op alles, om jou dat resultaat te geven met een WOW effect. Wil je achteraf toch nog een toevoeging of een uitbreiding van de signing? Geen zorgen! Dit kan uiteraard.

Beheer en support

Nadat wij voor jouw exterieursigning gezorgd hebben, staan wij altijd voor je klaar. We zorgen voor de steun en support waar nodig. Vragen? Geef een belletje of kom langs! Een lekkere koffie of thee staat altijd klaar.