Zeefdruk blog

Zeefdruk, hoe werkt dat eigenlijk?

Zeefdruk is een proces waarbij de meest fraaie kleuren op een professionele manier geproduceerd en weergegeven kunnen worden. Dit alles gebeurt op de meest bijzondere ondergronden. Wij zorgen voor het ontwerp en de uitvoering van het ideale totaalplaatje wat jij in je hoofd hebt. Wil jij je bedrukking op hout of metaal hebben? Géén probleem! In deze blog gaan wij ervoor zorgen dat jij géén onbeantwoorde vragen meer hebt over het proces van zeefdruk.

Gesprek met Blue Signs

Wanneer jij al enige periode aan het zoeken bent naar een professionele zeefdruk voor jouw bedrijf, zoek dan niet verder. Tijdens een telefonisch gesprek met ons, leggen wij je in basis uit hoe we jouw wens kunnen en gaan vervullen. We zullen het hebben over de kleur, ondergronden en het doel van jouw zeefdruk. Wil je de zeefdruk voor commerciële doeleinden gebruiken of wil je toch gaan voor informatief? Wij denken graag met je mee wat betreft dit soort vraagstukken. Door middel van zeefdruk kunnen wij de juiste kleurechtheid garanderen en heb jij precies de kleur die voor jou van belang is. Nadat we een schets hebben gemaakt van jouw wensen, maakt een van onze specialisten een afspraak om bij jou langs te komen.

Afspraak op locatie

Een van onze specialisten komt vandaag langs om de gemaakte schets uit te werken tot een ware Mona Lisa. Van zeefdruk op rvs-bedieningspanelen tot dubbelzijdige bedrukking voor jouw transparante achtergrond. Voor ons is niets te gek. Door te brainstormen over jouw doelen, zorgen wij ervoor dat de bedrukking het meest effectief wordt. Tijdens de afspraak zal een specialist de desbetreffende items of ondergronden beoordelen. Ook gaan we samen met jou de kleur concreet maken. Wij blijven tijdens het gehele proces met een kritische blik kijken waar we jouw bedrukkings wens nog kunnen aanscherpen.

Het juiste ontwerp

Nadat we hebben besproken, waar de voorkeuren naar uit gaan, gaan we over op het maken van een ontwerp of verwerken wij jou ontwerp. Wij ontwerpen, en zeefdrukken alles van A tot Z zelf. Dit doen we om de beste kwaliteit te garanderen. Wij leveren complete informatie met ontwerp overzicht, zodat jij in een oogopslag kunt zien wat het totaalplaatje gaat worden. Makkelijk toch? Bij zeefdruk kunnen wij de kleurechtheid jarenlang garanderen. Doordat wij kleuren zelf matchen kunnen wij dus alle kanten op wat betreft de kleur. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de houdbaarheid van de bedrukking. Deze is namelijk jarenlang. Na de ontwerpfase en afspraak ontvang je een project offerte op maat. Wanneer je akkoord bent met deze offerte, zetten wij het productieproces in gang. Wij zien vol vertrouwen jou reactie tegemoet, dat je voor onze service en kwaliteit gekozen hebt. Wij gaan alles op alles zetten om jouw zeefdruk er letterlijk en figuurlijk uit te laten spatten.

Implementeren zeefdruk

Alles wat betreft de zeefdruk productie wordt voorbereid bij Blue Signs. Wij bedrukken stickers, frontfolies, glas, hout, metaal, kunststof en zelfs vaak kant en klare objecten.. Wanneer jij de wens hebt om het zeefdrukken door ons ook nog te laten combineren met bijvoorbeeld zandstralen van uitingen op RVS of glas, is dat uiteraard géén enkel probleem. Wij maken de fraaiste combinaties van technieken.

Beheer en support

Nadat wij voor jouw zeefdruk hebben gezorgd, staan wij altijd voor je klaar. We zorgen voor de steun en support waar nodig. Vragen? Geef een belletje of kom langs! Een lekkere koffie of thee staat altijd klaar.