Promotie signing blog

Promotie signing, hoe werkt dat eigenlijk? 

Promotie en communicatie van bedrijfsuitingen naar jouw doelgroep is the key to the future. Communicatie wordt steeds belangrijker. Of het nu gaat om een complete beursstand of jouw boodschap op een banner of een display. Wij hebben brede ervaring op dit gebied en kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen. In dit artikel vertellen we hoe het proces precies in zijn werk gaat.

Gesprek met Blue Signs

Ben jij op zoek naar een manier om de communicatie van je bedrijf de lucht in te laten schieten? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij van Blue Signs staan je graag met raad en daad te woord. Heb je zelf al gave ideeën of wil je dat wij de ideeën of content creëren? De keuze ligt volledig bij jou. Tijdens dit gesprek gaan wij een beeld schetsen van de promoties en communicaties die bij jou en je bedrijf passen. Wij denken mee om jouw campagne succesvol te laten communiceren met de juiste doelgroep. Een specialist maakt afspraak om bij jou in het bedrijf of om de locatie voor de gewenste promotie te bekijken.

Afspraak op locatie

Op afspraak komt er een specialist langs om van de schets, een solide plan te maken. Wij meten alle benodigde oppervlakken op en documenteren dit. Van een modulaire verlichtte beursstand tot een eenvoudige vloermat voor bij de entree. Opvallen kan op gigantisch veel manieren. Wij weten hier wel raad mee! Wij kijken kritisch naar manieren om jouw campagne aan te scherpen. Tijdens deze afspraak gaan wij hier samen met jou over brainstormen. Ook pakken we jouw uiteindelijke doel erbij. Wil je informeren of juist activeren? Ook kunnen we jouw huisstijl daar inzetten waar nodig. Wij denken het gehele totaalplaatje voor je uit en daarvoor zetten wij alles op alles.

Het juiste ontwerp

Na de voorkeuren besproken te hebben, gaan we over op het maken van een ontwerp voor jouw promoties. Wij ontwerpen, produceren en monteren alles van A tot Z zelf. Dit doen we om de beste kwaliteit te garanderen. Wij leveren jou een overzicht van het uiteindelijke ontwerp, zodat jij een helicopterview hebt van de promoties. Ideaal toch? Na de ontwerpfase en afspraak ontvang je een correcte offerte. Wanneer je akkoord bent met de offerte wordt alles geproduceerd volgens het gecreëerde voorstel. Wij zitten tijdens dit proces niet stil. Wij blijven namelijk kijken naar mogelijke verbeteringen in jouw communicatie. Wanneer het ontwerp klaar is gaan we verder met het implementeren hiervan.

Implementeren promotionele signing

Jouw campagne wordt vandaag getransporteerd naar de betreffende locatie(s). Wij hebben er zin in! Alles wat betreft de productie wordt voorbereid bij Blue Signs. Elk artikel wordt veilig verpakt, zodat er geen beschadigingen tijdens transport kunnen ontstaan. Wanneer je hebt gekozen voor digitale promotie, krijg je hiervan een vooraf een fraaie preview opgestuurd. De montage kan worden geregeld door een van onze specialisten of door jou zelf. Dit bespreken wij uiteraard vooraf.

Beheer en support

Nadat wij voor jouw promoties en campagne gezorgd hebben, staan wij altijd voor je klaar. We zorgen voor de steun en support waar nodig. Vragen? Geef een belletje of kom langs! Een lekkere koffie of thee staat altijd klaar.