Bewegwijzering Corendon Village Hotel

Corendon Village Hotel Amsterdam in Badhoevedorp is een modern viersterrenhotel met 680 kamers en drie vleugels: Urban, Village en Plaza. Er zijn meerdere restaurants en bars, een winkel, een wellnesscentrum met zwembad en fitness, en 11 ruimtes voor vergaderingen. Geen kleine jongen dus. Hier hebben we de volledige bewegwijzering aangebracht. En dat zijn niet zomaar een paar pijltjes.

Wat deden we allemaal? We brachten deurcijfers aan, de vluchtplannen, lift- en etageaanduidingen en, niet helemaal onbelangrijk, de weg naar voorzieningen als de bar en de ontbijtzaal. Allemaal in de huisstijl van Corendon, met specifieke vormgeving en materiaalkeuze. Bij Blue Signs leveren we namelijk niet het standaardpakket, maar willen we telkens weer een uniek resultaat neerzetten dat past bij onze klant.

Voor hotels gelden er strikte veiligheidsvoorschriften. Dus is de brandveiligheid van het materiaal (brandveiligheidsklasse B1) extra belangrijk en houden we dit scherp in de gaten. Een ander voorbeeld: de vluchtplannen zijn van luminiscerend materiaal dat oplicht in het donker, tot wel 60 minuten na stroomuitval. Weer een leuke klus waarbij we Corendon ontzorgden van bezemkast tot bruidssuite.