Drukpret op het toilet

Als er mooie en sprekende decoraties op wanden en deuren staan, voorkomt dat vaak dat (al dan niet beschonken) vandalen er hun eigen uitingen op aanbrengen. Want al zijn die door toiletbezoekers zelf aangebrachte spreuken en tekeningen soms heel creatief, mooi is anders. Voor verschillende opdrachtgevers hebben we daarom de toiletgroepen van decoratieve uitingen mogen voorzien.

Zo bedachten we bijvoorbeeld voor Sanifair, producent van openbare toiletruimtes, een totaaloplossing om hun toiletten te verfraaien. Van ontwerp tot realisatie en volledige montage op locatie. We brachten decoraties aan op wanden en deuren, en plaatsten zowel dienstaanduidingen als verlichte reclamebakken. En natuurlijk verzorgden we de bewegwijzering naar het sanitair. Want je zal maar nodig moeten.

Waar mogelijk gebruikten we speciaal materiaal, goed bestand tegen verveelde toiletbezoekers met een vandalistische inborst. Die er overigens nauwelijks meer zullen zijn want er is nu genoeg fraais te beleven in het toilet. Ook op de schaamschotten, van slagvast kunststof vervaardigd in opvallende vormen en contouren, brachten we opvallend fullcolour drukwerk aan. Bovendien leveren we voor de toiletgroepen narrowcast-spiegels en -schermen om reclame mee te vertonen. Wederom zetten we alles op alles. Zelfs op het toilet.