Blue Signs serveert: dé oplossing voor buffetten

Een buffet in een restaurant, hotel of bedrijfskantine kan een hele ervaring zijn. Wat ga je vinden onder de ondoorzichtige rvs-cloches? Vaak ligt er een moeilijk leesbaar kaartje bij. Je moet dus het deksel oplichten en er een beetje boven gaan hangen om uit te vinden wat voor lekkers er op je ligt te wachten.

Spannend, maar niet praktisch. En ook best zonde. De gerechten koelen sneller af door het veelvuldig openen van het deksel. En wat betreft de presentatie is het ook niet de beste oplossing. Hoe smakelijk de gerechten er ook uitzien, in zo’n bak zie je er niets van. Jammer, want zien doet eten.

Perfecte presentatie met praktisch design

Blue Signs ontwikkelde daarom transparante, FDA-goedgekeurde kunststof platen en cloches waarmee je gerechten optimaal presenteert: je gasten zien in een oogopslag welke opties er zijn en het geheel oogt smakelijk en fris. De cloches zitten vast aan de bodemplaat, en het deksel blijft dankzij de instelbare scharnieren onder elke gewenste hoek openstaan. Handig, want opscheppen met een bord in één hand en de cloche in de andere is lastig.

De cloches zijn er niet alleen voor het buffet. We hebben ook cloches speciaal voor presentatie aan tafel. Van simpel tot en met special effects. Wat dacht je van een cloche die gekleurde stoom vrijlaat als je hem oplicht? En nog gekker: ter begeleiding van het gerecht kunnen bijvoorbeeld zeegeluiden worden afgespeeld. Dat is oesters eten alsof je bij de kleine zeemeermin aan tafel zit.

Onbreekbaar

Onze kunststof platen zijn ook nog eens superveilig. Van buffet tot afwas, je hoeft je hoofd niet te breken over krassen of barsten. Glazen platen gaan nog weleens stuk in zo’n industriële afwasmachine. Een kleine ramp: overal scherven. Heel gevaarlijk en een hoop gedoe om op te ruimen. Natuurlijk hebben we ons product goed getest. Na een metershoge val was onze kunststof testplaat nog als nieuw. Van de glazen testplaat komen we nog steeds stukjes tegen.

Alles op alles

We zetten alles op alles dus ook op onze kunststof platen en cloches. Maak indruk met je bedrijfsnaam of logo in zeefdruk. Iets anders? Van afbeeldingen, recepten, het menu tot een mooie spreuk, het kan allemaal. Bovendien maken we alles op maat, geheel naar jouw wensen. Eerder deden we dat al naar volle tevredenheid voor Van der Valk in Antwerpen. Verander ook je buffet in een niet te versmaden Luilekkerland voor je gasten en bel of mail vandaag nog voor meer informatie. We vertellen je er graag alles over