Digital signing blog

Digital signing, hoe werkt dat eigenlijk?

Digitaal is de toekomst, of is jouw toekomst al digitaal? Daarom is digital signing de ideale manier om jouw bedrijfsuitingen op flexibele wijze eruit te laten spatten. Hoe wil je jouw boodschap uitstralen naar de juiste doelgroep of omgeving? Niet geheel onbelangrijk vinden wij. Wij helpen graag met de verwerking hiervan. Of het nu gaat om de digital signing hardware of de content. Wij zijn van alle markten thuis. In dit artikel lees je meer over het proces van digital signing en hoe wij alles op alles voor jou zetten.

Gesprek met Blue Signs

Heb jij een vraag over digital signing of ben je benieuw hoe wij jou hiermee kunnen helpen? Neem dan telefonisch contact met ons op en wij zullen alles haarfijn uitleggen. Heb je zelf al een bepaald idee? Gaaf! Daar gaan wij graag met jou over in gesprek. Zelfs wanneer je al een bepaald systeem hebt, kunnen wij vaak onze signing integreren. Wanneer gewenst, kunnen wij de content voor jouw uitingen creëren en aanleveren. Ook kunnen wij de schermen apart van de content aanleveren. Geheel op maat die bij jou past. Wij hebben een eigen besturingssysteem ontwikkeld, eigen software met veel flexibele mogelijkheden. Daarom zijn de mogelijkheden voor jouw content oneindig. Nadat we een schets hebben gecreëerd, maakt een specialist een afspraak om bij jou langs te komen.

Afspraak op locatie

Op afspraak komt er een specialist langs die met jou aan de slag gaat om te brainstormen en een concreet beeld te krijgen van de wensen en mogelijkheden van een passende digital signing. We bekijken de setup van jouw locatie en blijven kritisch kijken naar mogelijkheden, om jouw siging het beste tot zijn recht te laten komen. Hoe hangen wij het op, hoe zetten wij het neer, wat is er aan infrastructuur en waar moeten we aanpassen. Wij meten in en documenteren alle oppervlakken op die van belang zijn. Wil je je bestaande huisstijl terug laten komen in het ontwerp van je digitale presentatie of wil je dat we wellicht ook gelijktijdig een nieuwe huisstijl voor je creëren? Het is allemaal mogelijk. Van weersbestendige schermen voor binnen- of buiten kantoor of een mobiele implementatie, tot een visuele scanbare QR-codes met informatie over een vergaderzaal of werkruimtes. Wij denken graag in creatieve oplossingen. Tijdens deze afspraak kijken wij bijvoorbeeld ook naar de benodigde constructie met betrekking tot gewicht en ophang systeem en de meest effectieve plek voor de plaatsing. Daarnaast kijken we naar je doelen? Wil je opvallen of moet het subtiel.

Het juiste ontwerp 

Na de voorkeuren besproken te hebben gaan we over op het maken van een ontwerp voor jouw digitale content. Wij ontwerpen, produceren en monteren alles van A tot Z zelf. Dit doen we om de beste kwaliteit te garanderen. Wij leveren jou een overzicht van de te implementeren digital signing en een preview van data, zodat jij het gehele totaalplaatje overziet. Handig toch? Wij blijven altijd zoeken naar mogelijkheid tot verbetering tijdens het proces. Na de ontwerpfase en afspraak ontvang je een correcte offerte. Wanneer je akkoord bent met de offerte wordt alles geproduceerd volgens het gecreëerde voorstel. Leuk dat je voor ons gekozen hebt! Wij gaan voor jou alles op alles zetten.

Implementeren digital signing

Alles wat betreft de productie en implementatie wordt voorbereid bij Blue Signs. Elk hardware artikel wordt veilig verpakt, zodat er geen beschadigingen tijdens transport kunnen ontstaan. Het scherm wordt door een technisch monteur op locatie geplaatst en aan een netwerk gekoppeld. Wij zijn constant bezig met vernieuwing. Met ons eigen besturingssysteem kunnen wij op afstand de content en nieuwe templates toevoegen aan jouw digital signing. Het scherm blijft dus te allen tijde functioneel. Daarnaast is er géén internetconnectie meer nodig wanneer alle content geladen is. Ook is er de mogelijkheid om met een eigen internetverbinding op mobiele locaties te werken. 

Beheer en support 

Nadat wij voor jouw digital signing gezorgd hebben, staan wij altijd voor je klaar. We zorgen voor de steun en support waar nodig. Vragen? Geef een belletje of kom langs! Een lekkere koffie of thee staat altijd klaar.