Specials blog

Special signing & zeefdruk, hoe werkt dat eigenlijk?

Heb jij een speciale wens wat betreft zeefdrukken of digitale prints? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben brede kennis in speciale opdrachten. Van het plakken van complete gebouwen tot boten gewrapt in reclame of het rechtstreeks zeefdrukken in meer kleuren op kasten van 2m x 1m. Voor ons is niets te gek. De moeilijkheidsgraad van de montage of bedrukking ligt vaak hoog. Gelukkig beschikken onze specialisten over de vereiste ervaring, waardoor jouw signing een pareltje zal worden.

Gesprek met Blue Signs

Zin om even te brainstormen over jouw speciale wens met en professional? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Tijdens dit gesprek gaan we een heldere schets voor je creƫren wat betreft de signing.

Wil je een unieke campagne gaan voeren? Wij kunnen je voorzien van de juiste content waar nodig. Wil je een promotionele mega-campagne of toch speciale bewegwijzering? Wij kunnen je voorzien in de juiste signing die bij jou en je bedrijf past. Wanneer we samen tevreden zijn met de schets van het beoogde doel, maakt onze specialist een afspraak om bij jou op locatie langs te komen.

Afspraak op locatie

Op afspraak komt er een specialist langs om jouw wens wat betreft signing of uniek zeefdrukwerk samen verder compleet in kaart te brengen. Ten eerste wordt verder gesproken over de in te zetten materialen. Wellicht zijn die  al aanwezig of worden aan de hand van stalen nieuwe materialen bepaald. Daarna worden indien noodzakelijk de desbetreffende oppervlakken opgemeten en gedocumenteerd. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw promotiebalie een opvallende uitstraling krijgt. Ook kunnen we hier een activerende functie aan geven door middel van QR-codes, kunnen wij bedrukkingen gaan maken op zeer speciale ondergronden, bespreken we de productie van unieke bewegwijzering het is zo ontzettend divers. Wanneer we een concreet plan hebben samengesteld, wordt er overgegaan op de offerte en daarna ontwerpfase.

Het juiste ontwerp

Na de voorkeuren besproken te hebben gaan we over op het maken van een ontwerp voor jouw speciale signing of bedrukking. Wij ontwerpen, produceren en monteren alles van A tot Z zelf. Dit doen we om de beste kwaliteit te garanderen. Wij leveren jou een overzicht van de te implementeren signing of bedrukking en een preview van data, zodat jij het gehele totaalplaatje overziet. Handig toch? Wij blijven altijd zoeken naar mogelijkheid tot verbetering tijdens het proces. Na de ontwerpfase en afspraak ontvang je een correcte offerte. Wanneer je akkoord bent met de offerte wordt alles geproduceerd volgens het gecreƫerde voorstel. Leuk dat je voor ons gekozen hebt! Wij gaan voor jou alles op alles zetten voor jouw speciale signing of bedrukking.

Implementeren speciale signing of bedrukking

Een team van specialisten komt op locatie langs om de speciale signing te monteren, of vervaardigen bij ons in huis de fraaiste zeefdrukken. Hiervoor maken wij gebruik van moderne signing tools en beproefde zeefdruk technieken. De locatie kan het monteren speciaal maken, maar ook het eindproduct zelf. Of het nu moet gebeuren op een constant bewegen oppervlak op het water of een stabiele ondergrond in jouw pand. Of bij ons in de zeefdrukkerij op een speciaal gebouwde objecten houder. Onze specialisten hebben de vereiste ervaring om alles op alles te zetten voor jou.

Beheer en support

Nadat wij voor jouw speciale signing of bedrukking gezorgd hebben, staan wij altijd voor je klaar. We zorgen voor de steun en support waar nodig. Vragen? Geef een belletje of kom langs! Een lekkere koffie of thee staat altijd klaar.